Software voor kinderboetieken

Omschrijving

"Fashion Soft Baby" is een uiterst compleet en gebruiksvriendelijk pakket voor het dagelijks beheer van een kinderboetiek. Het programma is volledig geïntegreerd met andere modules zodat dubbele ingaves niet nodig zijn en alles vlot op te volgen is.

Voorraadbeheer

Maten
Kleuren
Seizoenen
Merken
Prijs per maat instelbaar

Bestellen bij uw leveranciers

Import uit leveranciersbestanden
Leveringen
Barcode-etiketten
Statistieken

Kassa

Verkoop/retour
Kortingsystemen
Volledige integratie met geboortelijsten
Geld in/uit
Kasverslag

Geboortelijsten en e-commerce

Opmaak doe je met een handscanner met de ouders. De lijst wordt dadelijk gevormd. Steeds aanpasbaar. U kan alle energie in de opmaak van de lijst samen met de ouders steken, nadien is er geen papierwerk meer. Na de opmaak kunnen de toekomstige ouders, direct “hun” geboortelijst meenemen naar huis. Ook het opnemen van cadeaubons op de lijst is mogelijk. Direct beschikbaar op uw website Direct bruikbaar in de kassa

Dmv naam en geboortedatum kan men bestellen op de website. Via een vernuftig mailsysteem worden alle partijen op de hoogte gebracht van een verkoop... Geen dubbel werk en omzet verhoging.

Betalen kan via internet, visa of overschrijving. Het artikel wordt opgehaald, opgestuurd of in de winkel gereserveerd voor de ouders. Op uw computer of kassa ziet u steeds de actuele stand

Multi-shop

Indien u meerdere winkels hebt is de voorraad real-time zichtbaar voor de andere shops. Transito’s kunnen direct uitgevoerd worden.

Demo

Voor een gratis en volledig vrijblijvende demo: tel 0800 93 611.

Omnisoft

Reeds 30 jaar ervaring
Gebruiksvriendelijk software
Persoonlijke begeleiding
Modulaire opbouw
Software op maat
Elektronisch bankieren
Koppelen met Omnisoft 3
Software op maat
Windows & Apple compatibel

Informatie aanvragen