Over Ons

Omnisoft produceert bedrijfssoftware die kan worden aangepast aan uw bedrijf. Ons doelpubliek zijn eenmanszaken en KMO's tot 50 medewerkers.
De klant staat centraal zowel bij het zoeken naar de beste software oplossing als bij de installatie en opleiding.
Omdat de softwarepakketten door ons werden ontwikkeld kunnen we op maat van de klant onderdelen bij-programmeren of bestaande modules aanpassen.

Onze Waarden

Persoonlijke Aanpak

Omnisoft staat voor een persoonlijke aanpak in de volledige lijn van de begeleiding:

  • Aan de hand van een persoonlijk gesprek analyseren we wat u zoekt in uw bedrijfssoftware
  • Omnisoft wordt volledig op uw bedrijfsvoering afgestemd
  • De opleiding van de software wordt bij u ter plaatse en op basis van reële voorbeelden gegeven
  • Bij onze support bent u geen nummer maar krijgt u steeds de meest gepaste medewerker aan de lijn

één aanspreekpunt

Omnisoft is een one-stop-shop: we denken onder andere mee met welke hardware het meest optimaal is. Enkele voorbeelden:

  • Ons kassasysteem werkt op verschillende toestellen gaande van All-in-one, tablet tot zelfs smartphone
  • Voor etiketten in tuincentra en wasserijen bezorgen we een printer en papier op maat
  • In een productie- of opslagomgevingen moeten de toestellen afgestemd zijn op de omgevingsfactoren: Temperatuur, vochtigheid, ... Zo wordt in voedingsbedrijven steeds gebruik gemaakt van handscanners die tegen vriestemperaturen kunnen en tegen een stootje kunnen.

Ervaring

Bij omnisoft berusten we op een ervaring van meer dan 35 jaar. We hebben oplossingen in diverse sectoren en groottes van bedrijven. Hiermee kunnen we met onze softwarepakketten een goede oplossing bieden die aansluit aan uw wensen en u de nodige adviezen verlenen.

Wij zijn actief bij:

  • Eenmanszaak tot KMO's van 50 werknemers
  • Enkelvoudige facturatie tot volledig orderbeheer met gegroepeerde en/of periodieke facturatie
  • Van Technische beroepen, Retail, Dienstensector, Productieomgeving tot Scholen en Overheden

Onze Geschiedenis

In 1982 werd Computercenter BVBA opgericht door Johan Vanmarcke voor de verkoop van computers en ontwikkeling van software. Er was een vraag naar computers maar in de regio was het aanbod van computers beperkt. De computer was voor ieder nog onbekend. De trein stond nog stil. Geen sector haalde ooit zo’n snelheid van verandering.

Niet enkel de vraag naar computers rees maar ook de vraag naar bedrijfssoftware. Johan startte de programmatie van bedrijfssoftware: Omnisoft.

Door de snelle veranderingen in de computerwereld werd er al snel gewerkt aan een 2e generatie Omnisoft: Omnisoft II

In de jaren 90 werd het nieuwe Windows besturingssSysteem gelanceerd. Om mee te zijn met deze nieuwste technologie werd Omnisoft 3 ontwikkeld: Een volwaardig ERP-pakket dat op windows werkt.

Omnisoft 3 werd steeds verder ontwikkeld en vindt momenteel zijn weg in tal van KMO's in diverse sectoren: retail, groothandels, voedingsgroothandels, dranken, technische beroepen, garages, ...

Vanaf de jaren 2000 begon het internet meer een platform te worden waarop applicaties werden gemaakt. In 2005 starrtte Vanmarcke Software met de eerste stappen naar webapplicaties met "Hotel in the cloud" en "Syndic in the cloud"

Enkele jaren later werd beslist om het volledige Omnisoft ERP-pakket te herschrijven naar een online applicatie. Omnisoft Online was geboren.

Omnisoft Online maakt gebruik van de laatste web-technologieën en vindt ondertussen eveneens zijn weg in vele KMO's en tal van sectoren

In 2019 werd Vanmarcke Software overgedragen naar de volgende generatie. Johan Vanmarcke gaf na 37 jaar de fakkel door aan Bart Vanmarcke.